Det nylagda golvet gjorde mitt hem perfekt

Tjenare kompisar, eftersom ni är mina kompisar tänkte jag idag ge er ett väldigt bra tips. Jag tänkte tipsa er om företaget Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB, deras golvläggare i Solna hjälpte mig för ett tag sedan med att lägga nytt golv i vardagsrummet och inne i mitt sovrum.

Jag älskar att inreda och pyssla i hemmet men det tar lång tid innan man hittar det som passar sitt hem perfekt. Det är snart fyra år sedan jag flyttade in i min lägenhet och sedan dess har jag gjort om flera gånger, framförallt med inredningen. Jag kände dock att det var dags att göra en större förändring, jag ville byta golv i två rum och även måla om en del väggar. Målandet av väggar kunde jag lösa på egen hand men golvet var desto svårare, därför tog jag kontakt med golvläggare i Solna för hjälp. Jag hade länge spanat in ett specifikt golv som jag var säker på skulle passa in i vardagsrummet och mitt sovrum, det var ett trägolv med ett speciellt mönster på. Jag hittade det här företaget och såg att de arbetade med just det golvet, jag kollade även runt om de verkade trovärdiga eller inte. Allt visade grönt och jag körde på, jag kontaktade dem och informerade om vad jag skulle vilja ha för hjälp av dem. De var mer än glada att få hjälpa till, de kom först hem till mig för att måtta rummen. Efter det började arbetet på riktigt, de började röja upp det gamla golvet för att kunna lägga det nya. Efter några dagar var de färdiga och jag kunde äntligen se det slutgiltiga resultatet, det blev precis som jag hade tänkt mig. Det var den sista touchen för att mitt hem skulle bli perfekt, företagets golvläggare i Solna hade verkligen lämnat ett strålande resultat efter sig.