När min egen kundskap inom mopeder inte räckte till

Tjena mors! Underbart trevligt att du kommit hit för att läsa ett inlägg som jag har skrivit. Inlägget jag ska skriva idag kommer likna en del av mina tidigare inlägg, jag hade tänkt prata om ett företag som jag varit i kontakt med och berätta för er vad jag tycker om dem. Det ska handla om företaget BD Cykel Motor & Skog och deras mopedverkstad i Växjö.

Jag vill inte skryta men jag kan ändå nämna att jag har ganska bra på bilar och motorer, det är ju trots allt ett intresse jag haft sedan länge. När det kommer till mopeder har jag dock aningen mindre koll på grejerna, därför fick jag vända mig till en mopedverkstad i Växjö när min dotters moped började krångla. Jag har kunnat lösa det mesta med hennes moped när det har varit små problem tidigare men nu var det något som jag inte hade någon kunskap om och därför fick vi söka upp en verkstad som kunde lösa problemet åt oss. Jag hade hört talas om den här verkstaden tidigare så jag hade den i bakhuvudet när mopeden började strula, vilket gjorde att det blev dit vi vände oss med mopeden. Hos dem fick vi jättebra hjälp med vårt problem, vi berättade lite om hur vi upptäckt det och sedan kunde vi lämna över arbetet till honom på verkstaden. Det tog inte alls lång tid innan problemet var löst och min dotter kunde köra sin moped utan bekymmer, det visade sig att det inte var ett så stort problem trots allt. Jag är ändå glad att jag svalde min stolthet och vände mig till denna mopedverkstad i Växjö för hjälp, vem vet vad som hade kunnat hända om jag började pilla med det.