Solen skiner äntligen över vår tomt

God dagens och välkomna. Idag kommer det ett inlägg som kommer handla om trädfällning i Borlänge, eller närmare bestämt ett företag som jobbar med det. Det är företaget J. Lindeströms Entreprenad som jag pratar om.

Anledningen till att jag varit i kontakt med dem var för att jag hade en del träd på min tomt som jag ville bli av med. Den grundliggande tanken bakom det var för att få mer solljus på trädgården, vi hade så mycket träd så att de lyckades stänga ute solen. Det gjorde ju att vi inte riktigt kunde njuta av den fullt ut, tillslut tänkte vi över det och valde att kapa ner dem. Varken jag eller min sambo ville göra det så vi letade efter ett företag som var erfarna inom trädfällning i Borlänge, det var så vi hittade J. Lindeströms Entreprenad AB. Tillsammans med dem bestämde vi vilka träd som skulle fällas, vi ville självklart inte att för mycket träd skulle fällas utan bara de som faktiskt var behövliga för att få igenom solen. Efter att vi berättat vilka träd vi ville få bort tog de tag i arbetet med att faktiskt börja med trädfällningen, det gick mycket fortare än vad vi hade tänkt oss. Det tog inte alls lång tid förens dem var färdiga med allt arbete, vi hade äntligen fått in solljuset på vår trädgård. Det här var helt klart ett bra beslut och vi är jättenöjda över hjälpen vi har fått av dem gällande trädfällning i Borlänge, med det sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget för alla er som är i behov av hjälp med att fälla träd.