Catering till min stora fest

God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt. Idag är det en jättebra dag eftersom det är dagen för min 20 års fest. Tänk att jag fyller 20 år idag! Det känns som att jag precis fyllde 13 år och att jag kände mig så stor och vuxen, men nu känner jag mig inte vuxen alls. Jag har dock haft lite stress över hur jag ska fixa maten, men det är lugnt nu tack vare Mörlanda Livs som erbjuder catering i Borås.

Denna fest har jag planerat i sex månader och den blir väldigt stor. Jag har bjudit massor av vänner och deras partners så det blir säkert runt 30 pers som kommer till mig och festar. Jag ska som sagt bjuda på mat och det har vart ett stort stresspåslag då jag inte hittade något bra företag som erbjuder catering i Borås, tills jag hittade Mörlanda Livs. Jag hörde av mig till dem och vi pratade ett tag om vilken mat som skulle serveras och hur många personer de behövde förbereda för och det var ett trevligt samtal. Nu har ju inte festen vart, utan den är ikväll men jag är riktigt glad över att jag hittade Mörlanda Livs så att de kunde hjälpa mig med catering i Borås. Jag tvekar inte på att deras mat kommer vara god och av bra kvalité så jag är faktiskt riktigt spänd över hur det blir ikväll. Det kommer bli en lyckad kväll, för man fyller ju bara 20 år en gång i livet. Jag uppdaterar senare i veckan om hur festen blev och ni kommer få massor av bilder också. Ha det bra och ta hand om varandra!